À la carte De Watermolen

vanaf 23 juni 2023

Chef Tuur Mertens laat u genieten...


OM TE STARTEN

Tartaar van rund
10g Royal Belgian Kaviaar "Platinum"
30g Royal Belgian Kaviaar "Platinum"


Ganzenlever "En Torchon" - porto - aardbei - rabarber

Huisgerookte Schotse zalm - mierikswortel - melkbrood

Noordzeekrab - bloemkool - bieslook - limoen

Gillardeau oester - citroen - sojadressing

Bisque van kreeft - cognacroom

Hamachi - venkel - koolrabi - zure room

VERVOLGENS

Roggevleugel
lamsoor - zeekraal - beurre blanc - kokkels

Grietbot
venkel - kreeftenmousseline - karnemelkstampers - grijze garnalen

Paling in het groen

Noordzeetong "Meunière
slaatje - frietjes

Lamsfilet
artisjok - rozemarijn - tomate confite

Filet pure
slaatje - frietjes

Kalf
aardappelterrine - lardo di collonata - bloemkool - sugar snaps - jus cognac

Steak tartare
slaatje - frietjes

Aanpassingen aan eigen voorkeuren steeds mogelijk, maar brengen een supplement met zich mee …
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!

Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.

THE SWEET PAGE

Dame Blanche
"De Watermolen"

Souflé van mango

Assortiment sorbets

Sabayon
aardbei - vanille-ijs

Framboos
witte chocolade - pinda

Assortiment hoevekazen
"Van Tricht"

© De Watermolen - Privacy policy - Webdesign: Smart Site Solutions