Na veelvuldige vraag van onze gasten serveren wij een Chef's Choice 5-gangendiner aan 84 euro per persoon.
Indien u een 5-gangendiner wenst, gelieve dit menu ten laatste één dag op voorhand te reserveren.
Hieronder kan u onze chef zijn keuze vinden, u kan één gerechtje kiezen, 2, …
Of stel uw eigen menu samen @ 49€
voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Menu per tafel te nemen, maximum 5 verschillende gerechten per gang en per gezelschap. Eventuele supplementen bij het menu hierbij staan tussen haakjes.
LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË
Terrine van ganzenlever
natuur - brioche (+ 7 €)
25 €
Rundstartaar
gerookte haringeitjes - mierikswortel
18 €
Oesters op ijs natuur
citroen
5 € / stuk
Huisgerookte Schotse zalm
handgesneden (+ 4 €)
23 €
Wildpaté
uit eigen atelier
19 €
Gepocheerd hoeve-ei
geplette aardappel - handgepelde grijze garnalen (+ 7 €)
25 €
Gebakken kalfshersenen
kappertjesboter
18 €
Gebakken Sint-Jakobsnootjes
schorseneren (+ 7 €)
25 €
Garnaalkroketten natuur
gefruite peterselie / citroen (+ 4 €)
19 €
Kaaskroketten
waldorf-style
(vegetarisch)
17 €
Vissoepje uit de Noordzee
rouille - croutons
19 €
We doen al het mogelijke om onze veiligheid te garanderen, dit kan soms enige vertraging in onze werking meebrengen, dank voor uw begrip hiervoor.
Schotse zalm
pancetta / schaaldierenjus / viseitjes
26 €
Kreeft uit ons homarium
à la nage of met lookboter (+ 16 €)
33 €
Verse tagliatelle
ovengroenten / basilicumolie
(vegetarisch)
24 €
Pot-au-feu
tong & kreeft (+ 16 €)
43 €
Kabeljauw
prei - dijonnaise - garnalen (+ 10 €)
33 €
Noordzeetong "Meunière"
sla / frietjes (+ 17 €)
39 €
Steak tartaar door ons bereid
sla / frietjes
26 €
Fazant op zijn geheel bereid
(40 min.) per 2 couverts
26 € p.p.
Haas van hier op been gegaard
biersausje - per 2 couverts (+ 17 €)
39 € p.p.
Hertfilet
graanjenever (+ 10 €)
34 €
Pot-au-feu
everzwijn - graanmosterd
25 €
Black Angus rundsfilet
groene peperjus / sla / frietjes (+ 9 €)
37 €
Aanpassingen aan eigen voorkeuren steeds mogelijk,
maar brengen een supplement met zich mee …
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.
Chocolademoelleux - vanille-ijs - anglaise
10 €
Tarte Tatin - vanille-ijs / kaneelroom (+ 3 €)
12 €
Crème Brûlée - echte vanille
12 €
Sabayon - marsala / roomijs
12 €
Geflambeerde ananas - rum - kokossorbet
12 €
Dame Blanche "De Watermolen"
12 €
Assortiment Belgische kazen
15 €
Of in menu tas(je) koffie i.p.v. dessert ook mogelijk
Na veelvuldige vraag van onze gasten serveren wij een Chef's Choice 5-gangendiner aan 84 euro per persoon.
Indien u een 5-gangendiner wenst, gelieve dit menu ten laatste één dag op voorhand te reserveren.
Banyuls Rimage ’17 – Clos des Pauliles
100% grenache noir - Banyuls (Languedoc) - Frankrijk
10,95 €
Moscato d’Asti ’18 – La Spinetta Rivetti
100% Moscato - Piemonte - Italië
9,95 €
Port LBV 2014 - Niepoort
Touriga Nacional & Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca – Amarela – Roriz - Douro - Portugal
9,90 €
Madeira - Sercial 10 years - Blandy’s
100% Sercial - Madeira - Portugal
9,90 €
Madeira - Verdelho 10 years - Blandy’s
100% verdelho - Madeira - Portugal
9,90 €
Madeira - Boal 10 years - Blandy’s
100% Bual - Madeira - Portugal
9,90 €
Madeira - Malmsey 15 years - Blandy’s
100% Malmsey (Malvasia) - Madeira - Portugal
13,50 €
Wij serveren ook alle courante bieren, frisdranken, warme dranken,...