vanaf 23 juni 2023
Chef Tuur Mertens laat u genieten...
OM TE STARTEN
Tartaar van rund
10g Royal Belgian Kaviaar "Platinum"
30g Royal Belgian Kaviaar "Platinum"
Ganzenlever "En Torchon" - porto - aardbei - rabarber
Huisgerookte Schotse zalm - mierikswortel - melkbrood
Noordzeekrab - bloemkool - bieslook - limoen
Gillardeau oester - citroen - sojadressing
Bisque van kreeft - cognacroom
Hamachi - venkel - koolrabi - zure room
VERVOLGENS
Roggevleugel
lamsoor - zeekraal - beurre blanc - kokkels
Grietbot
venkel - kreeftenmousseline - karnemelkstampers - grijze garnalen
Paling in het groen
Noordzeetong "Meunière
slaatje - frietjes
Lamsfilet
artisjok - rozemarijn - tomate confite
Filet pure
slaatje - frietjes
Kalf
aardappelterrine - lardo di collonata - bloemkool - sugar snaps - jus cognac
Steak tartare
slaatje - frietjes
Aanpassingen aan eigen voorkeuren steeds mogelijk, maar brengen een supplement met zich mee …
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.
THE SWEET PAGE
Dame Blanche
"De Watermolen"
Souflé van mango
Assortiment sorbets
Sabayon
aardbei - vanille-ijs
Framboos
witte chocolade - pinda
Assortiment hoevekazen
"Van Tricht"