Creëer je volgende webproject met een helder ontwerp en verfijnde codemogelijkheden

Kaart Restaurant De Watermolen

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meld het ons ! Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.

Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen voor het ganse gezelschap. Graag vanaf 6 personen u beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten. Dank voor uw begrip !

LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË

Meesterkok Dirk Wittebrood stelt voor: Winter in Restaurant De Watermolen

vanaf 27 februari 2020

Om te starten

Oesters uit Zeeland 5/0 op ijs ~ per 6

Huisgerookte Schotse zalm ~ handgesneden

Ganzenleverterrine ~ brioche uit eigen bakhuis

Handgepelde garnalen ~ aardappelrisotto ~ hoeve-ei

Met Royal Belgian Caviar

Langoustines ~ scheermes ~ schorseneren ~ truffelvinaigrette

Gebakken ganzenlever ~ appel ~ speculoos

Bisque van zeekreeft ~ cognacroom

Uit de zee of van het land (VG / HG)

Tarbotmoot uit de oven ~ balsamicomousseline

Rogfilet ~ prei ~ handgepelde grijze garnalen ~ beurre blanc

Noordzeetong Meunière ~ sla ~ frietjes

Kreeft ~ paella ~ saffraansausje


Steak Tartaar ~ handgesneden

Duifje ~ saltimbocca

Iers rundsfilet geroosterd ~ choronsausje

3 x kalfs ~ bloemkool ~ dragonsausje

Nagerechten

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Ijsgekoelde Irish coffee

Pompelmoes - chocolade - kokos - vodka - bosbes

Crêpe Suzette

Kazen

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht

Zondagactie

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %  op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).


Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !

© De Watermolen 2020 - Webdesign: Smart Site Solutions
Privacy policy