HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



MEESTERKOK DIRK WITTEBROOD STELT VOOR:
LENTE IN RESTAURANT DE WATERMOLEN


vanaf 7 maart 2019



EVERGREENS OM TE STARTEN



Black Angus roast-beef - mierikswortel - schorseneer

Huisgerookte Schotse zalm - handgesneden

Ganzenleverterrine - brioche uit eigen bakhuis

Bisque van zeekreeft - cognacroom

Gebakken ganzenlever - appel - rode biet - ui

Langoustines "à la nage" - lentegroenten







UIT DE ZEE (VG/HG)


Zeebaars - prei - "Thermidor"

Noordzeetong "Meunière", sla en frietjes

Tarbotmoot uit de oven - balsamicomousseline

Kreeft uit ons homarium - gestoomd op zeezout







KEUZE VAN ONZE RÔTISSIER


Handgesneden steak tartaar - wordt bereid voor u

Belgisch wit blauw rundsfilet - choron - merg

Schots lammetje geroosterd met rozemarijn zoals in de Provence

Kalfszwezeriken - schorseneer - mosterdsausje







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Banaan - chocolade - advocaat - vanilleroom - soezen - ijs

Chocolade moelleux - Dulce de Leche - vanille-ijs - pinda

Ijsgekoelde Irish Coffee






KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).