HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



MEESTERKOK DIRK WITTEBROOD STELT VOOR:
LENTE IN RESTAURANT DE WATERMOLEN


vanaf 18 april 2019



EVERGREENS OM TE STARTEN



Ganzenleverterrine - rabarber - aardbei - brioche

Huisgerookte Schotse zalm - handgesneden

Asperges uit eigen streek - op Vlaamse wijze of met mousseline

Asperges - grijze garnalen - gepocheerd hoeve-ei - mousseline

Gebakken ganzenlever - rode biet - appelbeignet - gebrande ui

Bisque van zeekreeft - cognacroom

Langoustines "à la nage" - lentegroenten







UIT DE ZEE (VG/HG)


Noordzeetong "Meunière", sla en frietjes

Tarbotmoot uit de oven - balsamicomousseline

Kabeljauw - asperges - garnalen - lamsoor - brandade

Babykreeft - tomaatbouillon - basilicumolie - meikool - oude kaas

Paling in 't groen - op wijze van moeder Biermans







KEUZE VAN ONZE RÔTISSIER


Melkvarken - portobello - appel - cider - speculoos - asperge

Duifje uit Anjou - Clamart

Kalfszwezeriken - ossenstaartpuree - mosterdsausje - bladspinazie

Rundsfilet - mergchampignons - hoeveboterbearnaise

Tartaar van wit-blauw - kropsla - frietjes







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Gebakken abrikoos - frangipane - bourbon vanille-ijs

Rode vruchten - koekjescrumble - limoenparfum munt - ijs - room

Chocolade moelleux - Dulce de Leche - vanille-ijs - pinda






KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).