HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



MEESTERKOK DIRK WITTEBROOD STELT VOOR:
ZOMER IN RESTAURANT DE WATERMOLEN


vanaf 27 juni 2019



EVERGREENS OM TE STARTEN



Grijze garnalen - zomeroester - gazpacho - komkommer - tomaat

Ganzenleverterrine - rabarber - aardbei - brioche

Huisgerookte Schotse zalm - handgesneden

Huisgerookte zalm - karnemelkstampers - venkel
gepocheerd hoeve-ei - gebrande uienbouillon

Gebakken ganzenlever - rode biet - appelbeignet - crumble

Gebakken langoustines - zomergroentensalade

Bisque van zeekreeft - cognacroom






UIT DE ZEE (VG/HG)


Noordzeetong "Meunière", sla en frietjes

Tarbotmoot uit de oven - balsamicomousseline

Kabeljauw - garnalen - zeegroenten - brandade

Tongfilet - groene groentensalade - feta van hier

Paling in 't groen - op wijze van moeder Biermans







KEUZE VAN ONZE RÔTISSIER


Melkvarken - portobello - appel - cider - speculoos

Duifje uit Anjou - "Saltimbocca"

Kalfszwezeriken - ossenstaartpuree - mosterdsausje - bladspinazie

Gegrilde ossenhaas - picklesbearnaise - humus van artisjok
zilveruitje - gratin - mergchampignons

Rundstartaar - kropsla - frietjes






NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sinaas / amandeltaartje - crème Suisse
frambozen - meringue - vanille-ijs - rabarbersoepje

Rode vruchten - koekjescrumble - limoenparfum munt - ijs - room

Chocolade moelleux - Dulce de Leche - vanille-ijs - pinda's






KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).