HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
BRASSERIE DE BRUSTELE    MENU    DE KAART    RESERVEREN


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.

Vegetarische gerechten zijn steeds verkrijgbaar.

Voor een vlotte bediening verzoeken wij u vriendelijk om
vanaf 5 personen uw keuze in verschillende gerechten te beperken.
Vanaf 10 personen, graag 1 menu per gezelschap.


ONZE KAART

Vanaf 26 juni 2019



VOORGERECHTEN

Huisgerookte handgesneden zalm

Garnalencocktail op grootmoeders wijze

Kreeftencocktail op grootmoeders wijze

Scampi "Franky" (Pernod - look - kreeftensaus)

Babykreeft "Belle-Vue"

Moeder Biermans' paling in 't groen

Artisanale kaaskroketjes (végé) - gefrituurde peterselie - citroen

Artisanale garnaalkroketjes - gefrituurde peterselie - citroen

Duo van kaas- en garnaalkroketjes

Tomaat garnaal - 1 stuk

Vitello tonato klassiek

Soep van de dag met brood

Ganzenleverterrine - toast

Gebakken ganzenlever met appel





SALADES


Caesar salad (kip, parmezaan, ansjovis)

Griekse feta salade (feta, tomaat, olijf, rucola, rode ui)

Waldorf salade (rozijnen, walnoten, knolselder)

Niçoise salade (tonijn, olijven, bonen)

Tomaat garnaal - 2 stuks



Alle voorgerechten en salades worden met brood geserveerd zonder meerprijs







KIDS KAART - TOT 12 JAAR


Mini - hamburger met frietjes

Kipschnitzel met appelmoes en frietjes

Pasta Bolognaise







HOOFDGERECHTEN



Kabeljauw - zomergroenten - balsamicomousseline - purr

Noordzeetong - sla - frietjes

Scampi "Franky" - krielen

Babykreeft - lookboter - puree - zomergroenten

Moeder Biermans' paling in 't groen

Steak tartaar - frietjes - sla

Pot-au-feu van hoevekip met krielen

Black Angus entrecôte - peperroom - sla - frietjes

Varkenshaasje - geroosterd - mosterdjus
zuiderse krielen - zomergroenten

Ierse rundsfilet - sla - frietjes - hoeveboterbéarnaise



Al onze gerechten worden geserveerd met herfstgroenten en kroketjes







SUPPLEMENTEN




Warme groenten i.p.v. salade

Extra warme groenten

Extra frietjes (bij een gerecht)

Extra slaatje (bij een gerecht)







NAGERECHTEN




Klassiekers:


Dame Blanche "klassiek" - warme chocoladesaus

Tarte tatin met vanille-ijs

Crème brulée met vanille uit Madagaskar

Chocolade moelleux met vanille-ijs

Kaasjes van Belgische bodem

Chocomousse natuur

Verse fruitsalade

Brusselse wafel met slagroom


Pannenkoeken


Met zoetigheden

Met vanille-ijs

Met vanille-ijs en chocoladesaus


Coupes:


Vanille-ijs natuur of mokka

Café Liégeois (jenever - mokka ijs - koffie)

Banana split

Coupe aardbeien

Advocaat - ijs - meringue

Brasil Tropical (brésilienne - rumrozijnen - ijs)