HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



HERFST IN RESTAURANT "DE WATERMOLEN"

van 19 oktober 2017 tot 23 november 2017



VOORGERECHTEN



Terrine van ganzenlever - brioche

Gebakken ganzenlever - appel

Huisgerookte Schotse zalm

Bisque van kreeft - cognac

St.-Jakobsnoot - risotto - boschampignons - Postelkaas

Salade schorseneer - truffel - végéworst - garnalen







HOOFDGERECHTEN VIS (VG/HG)


Wilde tarbotmoot - Dijonaise

Noordzeetong - "meunière"

Kabeljauw - citroentijm - garnalen

Kreeft - uit eigen homarium "Américaine"







HOOFDGERECHTEN VLEES


Fazant "à la Brabançonne" - per 2 personen

Hazenrug - met geueze en graanmosterd - per 2 personen

Hertenfilet - geroosterd - jeneverbessausje

Rundsfilet Belgisch wit-blauw - groene peperjus







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Vers fruit - limoenmascarpone-ijs

Chocolade moelleux - gezouten karamel - vanille-ijs

Ijsgekoelde Irish Coffee







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).