HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



ZOMER IN RESTAURANT "DE WATERMOLEN"

van 28 juni 2018 tot 20 augustus 2018



VOORGERECHTEN



Ganzenleverterrine - huisbereide brioche

Gebakken ganzenlever - gepocheerde peer

Huisgerookte Schotse zalm handgesneden

Terrine van konijn - mangochutney - rabarber - boterbrioche

Babykreeftje "minestrone"

Bisque van kreeft - cognac







HOOFDGERECHTEN VIS (VG/HG)


Paling in 't groen "Moeder Biermans"

Tarbotmoot uit de oven - balsamicomousseline

Noordzeetong "meunière" - sla & frietjes

Gepocheerde Noordzeetong - mostermousseline - garnalen







HOOFDGERECHTEN VLEES


Kalfszwezeriken - bladspinazie - fine champagne

Duifje uit Anjou - lever - bulgur - wortel

Handgesneden steak tartaar - sla & frietjes

Rundsfilet Belgisch wit-blauw - hoeveboterbéarnaise







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Rode vruchten - rozenmerengue - marshmallow
vers gedraaid bourbon vanille-ijs

Chocolade moelleux - gezouten karamel - vanille-ijs - pinda

Geitenkaastaartje - frambozen - sablé breton
basilicumsorbet - citroen







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).