HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



WINTER IN RESTAURANT "DE WATERMOLEN"

van 13 januari 2018 tot 21 februari 2018



VOORGERECHTEN



Terrine van ganzenlever - brioche uit eigen bakhuis

Gebakken ganzenlever - marsala - peer & gember

Huisgerookte Schotse zalm handgesneden

Bisque van kreeft - cognac

St.-Jakobsnootje - schorseneer - truffeljus - sot l'y laisse

Kalfstartaar - langoustine - gin - komkommer

Aardappelblini met "Royal Belgian Caviar" (30 g) (per 2 personen)







HOOFDGERECHTEN VIS (VG/HG)


Wilde tarbotmoot - witte balsamicomousseline

Noordzeetong - "meunière"

Zeebaars - Zeeuwse oester - sjalot







HOOFDGERECHTEN VLEES


Jonge eend uit Dombes - pastinaak - cider - biet (per 2 personen)

Kalfszwezeriken - "fine champagnesausje"

Handgesneden rundstartaar

Handgesneden rundstartaar met truffel

Rundsfilet Belgisch wit-blauw - hoeveboterbéarnaise







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

"Pina colada"
Ananas - rum - vanille - kokos

Chocolade moelleux - gezouten karamel - vanille-ijs

Ijsgekoelde Irish Coffee







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).