HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



ZOMER IN RESTAURANT "DE WATERMOLEN"

van 29 juni 2017 tot 20 augustus 2017



VOORGERECHTEN



Terrine van ganzenlever - brioche

Gebakken ganzenlever - portobelloworst

Huisgerookte Schotse zalm

Kreeft - leverparfait - groene asperges

Bisque van kreeft - cognac







HOOFDGERECHTEN VIS (VG/HG)


Paling in 't groen "Moeder Biermans

Rog - snijbonen - ansjovis - kappertjes

Zeeduivel - groene tomaat - artisjok

Tarbotmoot - dijonnaisesaus

Zeetong "Meunière"







HOOFDGERECHTEN VLEES

Zomerree "Purple-Rain" (per 2 personen)

Rundsfilet "Wit-Blauw" - Pomme Pont Neuf

Steak tartare - handgesneden

Ierse zesrib - geroosterd - groene peper

 







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Zomervruchten - limoen - roomijs

Abrikoos - amandel - citroen
pistache - vlierbloesem

Ijsgekoelde Irish Coffee







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).