HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



MEESTERKOK DIRK WITTEBROOD STELT VOOR

van 28 juni 2018 tot 20 augustus 2018



EVERGREENS OM TE STARTEN



Huisgerookte Schotse zalm handgesneden

Ganzenleverterrine uit eigen atelier + brioche

Bisque van zeekreeft geflambeerd met cognac

Gebakken ganzenlever met gepocheerde peer

Oesters volgens aanvoer uit ons homarium

of

Kalfs - grijze garnaal - ansjovis - notensla - tomaat - oude kaas

Varkenswang - langoustine - sinaas - wortel - ras el hanout







UIT DE ZEE (VG/HG)


Wilde tarbotmoot uit de oven, balsamicomousseline

Noordzeetong "Meunière", sla en frietjes

Paling in 't groen "Moeder Biermans"

Kreeft "Américaine" uit ons homarium

of

Zeebaars - aardappelschubben - jonge spinazie - mosterddressing - zeealgen - kwartelei







KEUZE VAN ONZE RÔTISSIER


Kalfszwezeriken lekker gebakken met spinazie, choron, Pomme Fondant

Belgische wit blauw rundsfilet - rode wijnsaus met sjalot & groene peper, witloofsalade & frietjes

Steak tartaar "à la minute" bereid zoals u hem graag eet

Wilde eend & ganzenlever - nectarine - girollen - appel - biet - kriekenbier (per 2 personen)







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Rode vruchten - rozenmerengue - marshmallow
vers gedraaid bourbon vanille-ijs

Chocolade moelleux - gezouten karamel - vanille-ijs - pinda

Chocolade - munt - koffie - hazelnoot - vanille







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).