HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



HERFST IN RESTAURANT "DE WATERMOLEN"

van 9 september 2017 tot 18 oktober 2017



VOORGERECHTEN



Terrine van ganzenlever - brioche

Kalfs en ganzenlever - artisjok - truffel - knolselder

Huisgerookte Schotse zalm

Gebakken ganzenlever - appel

Bisque van kreeft - cognac







HOOFDGERECHTEN VIS (VG/HG)


Paling in 't groen "Moeder Biermans

Schotse zalm - groene tomaat - parmezaancrumble - ui/chorizoconfituur

Tarbot - groene groenten - bonenkruid - kreeftmousseline - venkelbouillon

Zeetong "Meunière"







HOOFDGERECHTEN VLEES


Wilde eend - pastinaak - witloof - herfstchampignons - zilveruitjes

Rundsfilet "Wit-Blauw" - Pomme Pont Neuf

Steak tartaar - handgesneden

Ierse zesrib - geroosterd - groene peper

 






NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Vers fruit - limoenmascarpone-ijs

Ananas - rumrozijnen - witte chocolade - hazelnoot

Ijsgekoelde Irish Coffee







KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).