HOME    DE WATERMOLEN    HOTEL    RESTAURANT    BRASSERIE    SEMINARIES    JOBS    CONTACT
RESTAURANT DE WATERMOLEN    MENU'S    DE KAART    WIJNKAART    RESERVEREN

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten?  Meld het ons !
Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.


Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap.  Graag vanaf 6 personen u beperken
tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.  Dank voor uw begrip ! 



LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË



MEESTERKOK DIRK WITTEBROOD STELT VOOR

vanaf 12 januari 2019



EVERGREENS OM TE STARTEN



Ganzenleverterrine - brioche uit eigen atelier

Bisque van zeekreeft - geflambeerd met cognac

Gebakken ganzenlever - gepocheerde Doyenné

Platte Zeeuwse oesters

St.-Jakobsnootje - gebakken boschampignons
donkere boterjus - truffel

Huisgerookte Schotse zalm - handgesneden







UIT DE ZEE (VG/HG)


Noordzeetong "Meunière", sla en frietjes

Kabeljauw - brandade - ei - grijze garnalen

Tarbot aan de graat - hoevebotermousseline

Kreeft - gestoomd op zeezout







KEUZE VAN ONZE RÔTISSIER


Belgisch wit blauw rundsfilet - hoeveboterbéarnaise

Steak tartaar - witloofsalade - frietjes

Duifje uit de oven - salie - marsalajus

Kalfszwezeriken - graanmosterd - schorseneer - ossenstaartpuree







NAGERECHTEN

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Sabayon met marsala & ijs

Peer - chocolade - Tonka-ijs - caramel - zeezout
"Belle Hélène"

Chocolade moelleux - Dulce de Leche - vanille-ijs - pinda

Ijsgekoelde Irish Coffee






KAZEN

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht




Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !



ZONDAGACTIE

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %
op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).